تخت بستری یکی از بهترین ابزارها برای رفاه حال بیماران و سالمندان است. در هنگام مواجهه با بیماری های مختلف، علاوه بر روند درمانی که توسط پزشک مجرب انجام می گیرد، رفاه حال بیمار نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در صورتی که بیمار آسایش کافی نداشته باشد ممکن است بر روند درمان وی تاثیرگذار بوده و پروسه درمان را با اختلال مواجه سازد. تخت های بستری از جمله مواردی هستند که در تامین آسایش و رفاه بیمار نقش اساسی داشته و در انواع متنوعی تولید می گردند. در این مقاله قصد معرفی و بررسی ویژگی ها و کاربردهای تخت های بستری را داریم. برای خرید و اطلاع از قیمت انواع تخت های بستری با ما همراه باشید.

تخت بستریتولیدی تخت های بستری

کیان طب سلامت تولید کننده بدون واسطه انواع تخت های بستری است و شما می توانید با حداقل قیمت این تخت ها را خریداری نمایید. ما به شما تضمین کیفیت و قیمت محصولات زیر را همراه با گارانتی می دهیم. کافیست پس از بررسی و انتخاب تخت بستری از محصولات این صفحه، با شماره های 66978143-021 ، 66979086-021 ، 09123228374  تماس بگیرید. ما صمیمانه منتظر تماسها و مشاوره به شما هستیم.

تخت بستری چیست؟

تخت بستری انواعی از تخت بیمار است که از آن برای برقراری رفاه و آسایش بیماران و سالمندان استفاده می گردد. استفاده از تخت های بستری تنها محدود به درمانگاهها نبوده و این نوع از تخت ها قابل کاربرد در منزل نیز می باشند. این تخت ها دارای طراحی ساده ای هستند و در عین حال از دوام بالایی برخوردار می باشند.

تخت بستری باید از ویژگی ها و خصوصیاتی برخوردار باشد تا بتوان آن را به عنوان یک تخت مناسب معرفی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ظاهر تخت بستری دارای اهمیت زیادی است و باید آن را مورد توجه قرار داد. با توجه به فضایی که قرار است تخت در آنجا قرار بگیرد باید ابعاد مورد نظر را انتخاب نمود.
  • در طراحی تخت بستری باید اصول و استانداردهای مورد نظر رعایت شده باشد و ساختار آن کاملا متناسب با وضعیت بیمار باشد.
  • نیاز است تا تخت بستری از حفاظ کناری برخوردار بوده و به طور کلی امکانات حفاظتی داشته باشد و امکان افتادن بیمار از تخت در حین جا به جایی وجود نداشته باشد.
  • تخت بستری باید به گونه ای طراحی شده باشد که بیمار بر روی آن احساس آرامش و راحتی داشته باشد و همچنین برای پرستارها و مراقبین فرد نیز دارای موقعیت مناسبی باشد.
  • بسته به این که بیمار در چه وضعیتی باشد باید تخت بستری دارای شکن های متناسب در مکان های مختلف باشد. در واقع نیاز است تا بسته به نوع بیماری، نوع تخت بستری انتخاب گردد.
  • تحمل وزن تخت های بستری از ویژگی هایی است که در هنگام خرید باید به آن توجه کرد.
  • ممکن است بسیاری از تخت های بستری مجهز به عکسبرداری اشعه ایکس نیز باشند.
  • بسیاری از تخت های بستری نیز قابلیت تنظیم ارتفاع و تنظیم صندلی پشتی و قسمت زانوها را دارند.

کاربردهای تخت بستری بیمار

تخت بستری بیمار کاربردهای متعددی در موارد مختلف دارد. این نوع تخت ها پای ثابت در بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند و انواع متنوع آنها در این مراکز یافت می شود. در مواردی که بیمار نیاز به استراحت و مراقبت به صورت 24 ساعته دارد از تخت بستری استفاده می گردد.

در مراکز فیزیوتراپی نیز تخت بستری می تواند مفید فایده واقع گردد. به علاوه در مراکزی که سالمندان در آن حضور دارند و تحت مراقبت های ویژه می باشند، انواع تخت های بستری کاربرد دارد.

علاوه بر آن بسیاری از بیماران پس از انجام عمل های مختلف در بیمارستان، به منظور ریکاوری نیاز به استراحت های طولانی مدت در منزل دارند. این افراد می توانند تخت بستری با ویژگی ها و امکانات مد نظر خود را خریداری کرده و از آن جهت استراحت در منزل استفاده نمایند.

انواع تخت های بستری بیمار

تخت های بستری در انواع مختلف و با امکانات و خصوصیات متنوع تولید می گردند. از جمله این تخت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تخت بستری یک شکن
  • تخت بستری دو شکن
  • تخت بستری سه شکن
  • تخت بستری با قابلیت تنظیم ارتفاع

انواع تخت بستریدر تخت های بستری یک شکن، امکان حرکت کردن و جا به جایی قسمت زیر سر بیمار وجود دارد و وی می تواند برای غذا خوردن و نوشیدن آب و یا صحبت کردن با اطرافیان وضعیت سر خود را تنظیم نماید. تخت بستری یک شکن را می توان از ساده ترین نوع تخت های بستری به شمار آورد که معمولا در بیمارانی که وضعیت غیر نرمالی در قیمت کمر و ستون فقرات ندارند مورد استفاده قرار می گیرد.

تخت بستری دو شکن علاوه بر داشتن یک شکن در قسمت سر، در قسمت پای بیمار نیز دارای یک اهرم متحرک می باشد که با استفاده از آن می توان پاها را به سمت بالا یا پایین حرکت داد. این مورد برای افرادی که دچار شکستگی پا شده اند مناسب است و این بیماران می توانند با زدن دکمه کنار تخت های برقی و یا فشار دادن اهرم پاهای خود را به بالا و پایین جا به جا کنند.

تخت بستری سه شکن که پیشرفته ترین نوع این تخت ها است، دارای سه شکن در قسمت سر، ران و ساق پا می باشد. بیمارانی که نیاز به استراحت مطلق به صورت 24 ساعته دارند، بهتر است برای جلوگیری از ایجاد زخم بستر از این نوع تخت ها استفاده نمایند. همچنین بیمارانی که دارای شرایط خاص در ستون فقرات و یا قسمت لگن و نشیمنگاه هستند، می توانند این نوع تخت و یا تخت بستری لگن خور را خریداری کنند.

تخت بستری با قابلیت تنظیم ارتفاع نیز نوع پیشرفته ای از تخت های بستری است که در کنار شکن های مختلف، امکان تنظیم کردن ارتفاع تخت را نیز دارد.

تخت های بستری لگن خور نیز نوع دیگری از تخت های بستری هستند.

البته تخت های بستری در انواع متنوع دیگری نیز وجود دارند که هر یک ویژگی های مخصوصی داشته و امکانات متعددی را در اختیار بیمار قرار می دهند. تخت بستری اطفال، تخت بستری CCU و ICU، تخت بستری چهارشکن صندلی شو، تخت بستری نگهدارنده نوزاد و غیره انواعی از تخت های بستری می باشند.

رویه تخت در تخت های بستری می تواند در جنس های متنوعی تولید گردد. جنس ABS انواع مناسبی از رویه ها است که قابل شست و شو بوده و گزینه مطلوبی به شمار می رود.

خرید تخت بستری 

افرادی که قصد خرید تخت بستری بیمارستانی را دارند لازم است تا نکات بسیاری را مورد توجه قرار دهند. در وهله اول نیاز بیمار و وضعیتی که در آن قرار دارد از نکات با اهمیت در خرید تخت بستری می باشد. در صورتی که اطلاعات کافی در رابطه با وضعیت بیمار ندارید بهتر است با پزشک وی مشورت کرده و تخت مناسب را خریداری نمایید.

تخت های بستری در انواع مکانیکی (دستی) و برقی وجود دارند و این موضوع نیز در هنگام خرید تخت باید در نظر گرفته شود. البته تخت های نیمه اتوماتیک نیز وجود دارند که در آنها تنظیم کردن ارتفاع به صورت دستی است اما تنظیم قسمت های سر و پای بیمار به صورت اتوماتیک و برقی انجام می گیرد. در نهایت در هنگام خرید تخت بستری بودجه فرد نیز باید در نظر گرفته شود. تخت هایی که دارای شکن بیشتری بوده و در آنها از موتورهای مختلف استفاده شده است دارای قیمت بیشتری نسبت به تخت های با ساختار ساده تر مانند تخت یک شکن هستند.

امکانات جانبی مختلفی در ساختار برخی از تخت های بستری وجود دارد که می تواند در قیمت گذاری آنها تاثیرگذار باشد. پایه سرم، دار حلقه ارتوپدی، چرخ، نگهدارنده یورین بگ در طرفین تخت، جنس رویه و بدنه تخت، لوله تراکشن و غیره از جمله امکانات جانبی در تخت های بستری هستند که می توانند قیمت نهایی تخت را تعیین نمایند.

مزایای تخت های بستری 

تخت های بستری بسته به نوع و ویژگی هایی که دارند از مزایای بسیاری برخوردار می باشند. به عنوان مثال تخت های بستری که به صورت برقی هستند، دارای موتورهایی در زیر تخت هستند که شکن های تخت با استفاده از این موتورها به بالا و پایین حرکت می کنند. در مواقعی که بیمار ناتوان باشد و قادر به جا به جایی زیر سر یا پاهای خود با استفاده از اهرم های دستی نباشد، تخت بستری برقی یا اتوماتیک می تواند بسیار کاربردی باشد.

در بسیاری از این تخت ها از فناوری ها و تکنولوژی های جدیدی استفاده شده است که در نهایت راحتی و آسایش بیمار را در پی دارد.

برای کاهش فشار بر روی جک ها در مدل های خاصی از تخت بستری، از نوآوری های مکانیزم های حرکتی استفاده شده است.

امکان جا به جایی تخت های بستری به راحتی وجود دارد و در صورتی که فرد قصد داشته باشد تخت را از بیمارستان به منزل جا به جا کند، دردسر زیادی نداشته و این یک مزیت بزرگ برای این نوع تخت محسوب می شود.

معاینه بیمار توسط پزشک و همچنین رسیدگی پرستار به بیمار با وجود این تخت ها امکان پذیر می باشد و این معاینه در صورتی که تخت قابلیت تنظیم ارتفاع را داشته باشد بسیا راحت تر است.

رنگ های متنوعی از تخت های بستری در بازار موجود است و افراد و همچنین بیمارستان ها مراکز درمانی مختلف می توانند تخت با رنگ مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

کیان طب سلامت تولیدکننده بدون واسطه انواع تخت بیمارستانی مکانیکی ، تخت برقی ، تخت بیمارستانی لگن دار ، تخت سه شکن ، تخت معاینه زنان ، تخت بستری ، تخت اورژانس ، تخت معاینه ، ترالی بیمارستانی، ترالی اورژانس و ترالی پانسمان و وارد کننده دستگاه اکسیژن ساز و دکونکس و درموسپت می باشد. کافیست پس از بررسی و انتخاب تخت از محصولات سایت، با شماره های 66978143-021 ، 66979086-021 ، 09123228374  تماس بگیرید. ما صمیمانه منتظر راهنمایی و مشاوره به شما هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Call Now Button