قیمت و خرید ترالی اورژانس از تولیدکننده❤️(کف قیمت بازار)

ترالی چیست؟

خرید و قیمت ترالی اورژانس

ترالی یا Trolley؛ یکی از تجهیزات بیمارستانی چرخ دار است که به شکل های مختلف و با تعداد طبقات مختلف تولید می شود. تنها کاربرد ترالی به بیمارستان ها ختم نمی شود، بلکه در مکان های مختلفی مثل هتل ، فروشگاه ، تالار، سالن های زیبایی، مطب دندان پزشکی و … استفاده می شود.

با این حال بیشترین کاربرد آن در مراکز درمانی است که برای حمل و جابه جایی لوازم پزشکان؛ مانند آمپول، سرنگ، سرم و… به کار می رود. بعضی مواقع نیز به عنوان میز کار استفاده می شود. ترالی جزء لوازم و تجهیزات مدرن بیمارستانی است که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. در همین راستا تولیدکنندگان و فروشندگان زیادی به سراغ آن رفتند. اگر شما هم قصد خرید ترالی اورژانس و بیمارستانی دارید، در این صفحه می توانید اقدام به خرید ترالی اورژانس کنید و هم با انواع آن و ویژگی های آنها آشنا شوید.

ترالی اورژانس یا ترالی احیا (کد) چیست؟

ترالی اورژانس،  ترالی احیا، ترالی کد و یا ترالی فوریت های پزشکی یکی از تجهیزات متحرک بیمارستانی است که از آن برای حمل دارو و تجهیزات بیمارستانی و پزشکی استفاده می کنند. ترالی در شکل ها و طرح های مختلف وجود دارد. ترالی اورژانس معمولاً از چند طبقه کشو تشکیل شده است که با داروها و ملزومات مورد نیاز پزشکان هر بخش، پر می شود.

تولیدکننده ترالی اورژانس و ترالی حمل دارو (شرکت ترالی اورژانس)

کیان طب سلامت تولید کننده و سازنده انواع ترالی اورژانس و ترالی حمل دارو می باشد و شما می توانید با حداقل قیمت این تخت ها را خریداری نمایید. ما به شما تضمین کیفیت و قیمت محصولات تخت های ماساژ را می دهیم. کافیست پس از بررسی و انتخاب ترالی از محصولات زیر، با شماره های 66978143-021 ، 66979086-021 ، 09123228374  تماس بگیرید. ما صمیمانه منتظر راهنمایی و مشاوره به شما هستیم.

هدف از طراحی و تجهیز ترالی اورژانس چیست؟

به طور کلی هدف، دسترسی سریع به تجهیزات ضروری است، اما اگر بخواهیم جزئی تر اشاره کنیم، باید به موارد زیر دقت کنید:

  • جهت برقراری و حفظ راه تنفسی بیمار به کمک سرنگ های مخصوص و…،
  • نگهداری و حفظ گردش خون بیمار در وضعیت اپتیموم تا زمان انجام اقدامات درمانی و…،
  • اصلاح و پیشگیری از اختلالات اسید و باز، آب و الکترونيک در بدن بیمار،
  • ارزیابی پاسخ بیمار به اقدامات احیاي قلبي، ريوي و… جهت سنجش سطح هوشیاری وی در لحظه،
  • آماده کردن بیمار برای ارجاع به مرکز مراقبت های ویژه جهت انجام اقدامات درمانی،

کاربرد ترالی اورژانس

به طور کلی از ترالی برای حمل سریع تجهیزات استفاده می کنند، به همین جهت معمولاً در محل های استراتژیک بیمارستان یا اورژانس مشاهده می شود تا به هنگام نیاز، در اسرع وقت بر بالین بیمار آورده شود و توسط تیم اورژانس استفاده شود. ترالی اورژانس نه تنها برای نجات جان انسان ها ضروری است، بلکه برای حفظ انرژی و دقت پرستاران و نیز حیاتی است.

یکی از قوانین استفاده از ترالی این است که بعد از هر بار استفاده از آن، توسط مسئول مربوطه چک شود و داروهایی که مصرف شده اند، مجدد جایگزین شوند تا برای دفعه بعد آماده و حاضر باشد.

ویژگی های ترالی اورژانس

اصلی ترین و مهم ترین کاربرد ترالی، دسترس پذیری سریع به آن است. البته باید این نگته هم مد نظر باشد که همواره تمیز و استریل باشد، زیرا حاوری تجهیزات درمانی است و آلودگی هر کدام از آنها می تواند به قیمت جان بیمار تمام شود. از جمله دیگر ویژگی های ترالی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • راحتی در نظافت کردن ترالی (کشو ها و کابین ها) ،
  • استفاده از چرخ های بدون سر و صدا برای رعایت حال بیماران (کمک به حفظ آرامش محیط های درمانی)،
  • استفاده از درزگیر یا آرام بند برای درپوش های کشوها و کابین ها ،
  • مجهیز به کیسه ها و قسمت های متمایز برای نگهداری وسایل ،
  • مجهز به وسایل و تجهیزات جانبی مختلف ،
  • استفاده از مواد ضد باکتری (آنتی باکتریال) .

عکس و شکل ترالی اورژانس

لیست تجهیزات ترالی اورژانس

محتویات ترالی اوژانس چیست؟

با توجه به آنچه تا به اینجا گفته شد، ترالی احیا یا ترالی اورژانس باید مجهز به داروهایی باشد که برای مواقع اورژانسی و احیای قلبی و ریوی وجود آن ها ضروری است. ترالی های احیا چند طبقه هستند که در هر طبقه داروهای خاصی قرار می گیرد. این دارو به پزشک ها و پرستارها کمک می کنند در سریع ترین زمان ممکن به آنها دسترسی داشته باشند. معمولاً ترتیب قرارگیری داروها در طبقات ترالی اورژانس یکسان است که عبارتند از:

  1. طبقه اول ترالی اورژانس ؛ این طبقه شامل انواع آمپول های مورد نیاز و ضروری برای احیا و دیگر کارهای اورژانسی است، مانند: آمپول آتروپین، آمپول اپی نفرین، کلسیم کلراید، ویال لیدوکائین، آمپول ایندرال، آمپول آمیودارون، آمپول دوپامین، آمپول دوبوتامین، آمپول نیتروگلیسرین، آمپول وراپامیل، آمپول لازیکس، آمپول هیدرولازین.
  2. طبقه دوم ترالی اورژانس ؛ در این طبقه خانواده دیگری از داروها مانند سرنگ ها ، لوله های آزمایش، بانداژ، باندهای مخصوص، گازها و دستکش ها قرار گرفته است.
  3. طبقه سوم ترالی اورژانس ؛ در این طبقه چسب ها (معمولی و ضد حساسیت)، (آنژیوکت سبز، صورتی، آبی، آجری و…)، اسکالپ وین (سفید، آبی و سبز)، لوکوپلاست و سرم های مخصوص (سرم نمکی یا رینگر، سرم شستشو و…) قرار می گیرند.
  4. طبقه چهارم ترالی اورژانس ؛ در طبقه چهارم ترالی اورژانس، تجهیزات پزشکی مانند لارنگوسکوپ (نوزادان، کودکان و بزرگسالان)، لوله تراشه ها، پنس ها، سوند ها، پانسمان ها، بتادین، گوشی معاینه مخصوص پزشک، چراغ قوه و… قرار می گیرد.

کلیه تجهیزات نام برده در بالا، باید به روش حرارتی و یا هر روش مورد تأیید دیگری، استریل شده باشند.

ترالی اورژانس چه مزایایی دارد؟

ترالی اورژانس شاید یکی از تجهیزات کوچک و جمع و جور است، اما به حدی هم هست که بتواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند. پس مزایای زیادی می تواند داشته باشد، مانند:

  • یک وسیله کوچک و مناسب که پروسه ساخت آسانی دارد ؛

اجزای ترالی اورژانس به راحتی و سریع، بدون نیاز به کارشناس یا فرد متخصص، سرِ هم می شوند و آماده استفاده خواهند شد، حتی اگر برای اولین بار از ترالی استفاده می کنید. معمولاٌ ترالی های اورژانس، بسته بندی مسطح دارند.

  • تمیزی و استریل بودن همیشگی آن ؛

در مراکز درمانی، بهداشت یک امر مهم و ضروری است. بر همین اساس ترالی های اورژانس از استیل ضد زنگ ساخته می شوند تا به راحتی تمیز شوند. از طرفی به کادر درمان این اجازه را می دهد تا به راحتی و به خوبی از آن نگهداری کنند.

البته چون با استیل ضد زنگ طراحی و اجرا شده اند، نیازی به مراقبت خاص ندارند و آسیب پذیر نیستند. در صورتی خرابی نیز ، قطعات یدکی به راحتی در دسترس هستند. حتی کاربر قادر است خیلی سریع ، قطعات غیر بهداشتی را تعویض کند. البته که ترالی ها به راحتی ، با آب جوش و مواد شوینده تمیز می شوند. این گزینه یکی از مزایای اصلی ترالی اورژانس است.

  • طبقه بندی داشتن ترالی یکی از مزایای مهم و ویژگی های کاربردی آن است ؛

از مزایای اصلی ترالی اورژانس این است که قسمت های مختلفی به صورت مجزا و منظم دارد و این ویژگی، کار کردن با آن را برای کادر درمان راحت تر می کند. کشو ها در اندازه های مختلف با استاندارد خاص وزارت بهداشت تولید و عرضه شده اند. از طرفی بسیاری از فروشنگان و تولیدکنندگان هستند که بر اساس نیاز مشتری، مدل های متنوع را طراحی و اجرا می کنند.

قیمت ترالی اورژانس

همانطور که تا به اینجا متوجه شدید، ترالی اورژانس انواع مختلفی دارد که بسته به محل استفاده و نوع کاربری، انتخاب می شود. به همین دلیل قیمت ترالی اورژانس، نرخ ثابت و معینی ندارد، بلکه بر اساس تعداد طبقات، کشو ها (3، 4 و یا حتی 5 کشو)، نوع تقسیم بندی، کابین دار بودن یا نبودن، نوع کاربرد (اورژانس، پانسمان و…) و… قیمت آن مشخص می شود.

بنابراین اگر قصد خرید دارید، کافی است با فروشندگان معتبری چون کیان طب سلامت تماس بگیرید. کیان طب سلامت تولیدکننده بدون واسطه انواع تخت بیمارستانی مکانیکی ، تخت برقی ، تخت بیمارستانی لگن دار ، تخت سه شکن ، تخت معاینه زنان ، تخت بستری ، تخت اورژانس ، تخت معاینه و وارد کننده دستگاه اکسیژن ساز می باشد.

معرفی انواع ترالی + کاربرد

ترالی انواع مختلفی که دارد که تا به اینجا با ترالی اورژانس آشنا شدیم. به طور کلی تقسیم بندی ترالی ها بر اساس کاربردشان است. 4 نوع ترالی دیگر نیز وجود دارد که در ادامه به طور مختصر با آنها آشنا می شویم.

  1. ترالی بیهوشی

ترالی بیهوشی از استیل 304 ساخته شده است. همانطور که از اسم آن پیداست، این ترالی برای اتاق های عمل استفاده می شود. معمولاً از 12 باکس برای قرار گیری داروهای بیهوشی تشکیل شده است. این ترالی دارای دو کشوی طولی در بالا و یک کشو در پایین است که با دو چرخ ترمز دار و دو چرخ بدون ترمز به راحتی حرکت می کند.

  1. ترالی دارو

ترالی دارو هم مانند بقیه ترالی ها از جنس استیل 304 است که در بخش های مختلف بیمارستان مانند اتاق معاینه، اورژانس و سایر قسمت ها کاربرد دارد. این ترالی معمولاً 24 کشویی است که در هر کشو داروها باید به ترتیب چیده شوند. ترتیب آن ها بسیار مهم است، زیرا در زمان نیاز باید خیلی سریع در دسترس پزشکان باشند.

  1. ترالی پانسمان

ترالی پانسمان که معمولاً در اتاق های معاینه و بخش اورژانس دیده می شود، حاوی تجهیزاتی مانند دارو، وسایل پانسمان، سرم شستشو و… است. این ترالی معمولاً بین 1 تا 3 کشو دارد.

  1. ترالی محل قرار گیری دستگاه

ترالی جای دستگاه یکی دیگر از انواع ترالی های کاربردی است که نه تنها در بیمارستان با عنوان ترالی اورژانس، بلکه برای بسیاری از مکان ها، مانند سالن های آرایشگاهی و زیبایی، مراکز کاشت مو و… استفاده می شود. کشو های این ترالی در قسمت پایین قرار گرفته اند تا در قسمت بالایی آن، فضای کافی برای قرار گیری دستگاه وجود داشته باشد.

 

واحد متحرک ترالی اورژانس در محل های قرار می گیرد که در صورت نیاز بتوان به سرعت آن را به بالین بیمار برد. ترالی بیمارستانی را بر اساس اهدافی مشخص تجهیز و طراحی می‌کنند که شامل آماده‌ سازی بیمار جهت ارجاع به مرکز مراقبت های ویژه، برقراری و حفظ راه هوایی، ارزیابی پاسخ بیمار به اقدامات احیای قلبی ریوی، نگهداری و گردش خون در وضعیت اپتیموم، اصلاح و پیشگیری از اختلالات اسید و باز و آب و الکترونیک

ترالی برقی اورژانس بیمارستان به مجموعه ای از قفسه ها و دراورهای چرخ دار گفته میشود که برای حمل و نقل و توزیع تجهیزات اورژانس در یک مرکز پزشکی استفاده می شود. این واحد های برقی اساساً از ابزارهایی تشکیل شده است که برای احیای قلب استفاده می شود و به نوبه خود بعنوان یک تکیه گاه زندگی برای بیمار در هنگام فوریت های پزشکی عمل می کنند.

این واحدهای فوریت پزشکی در اصل در سال 1965 طراحی شد  تا در واقع به بهبود کارایی پزشکان و پرستاران در هنگام مراجعه به بیمارانی که دچار وضعیت حاد اورژانسی هستند ، کمک کند. این چرخ دستی ها نه تنها به صرفه جویی در وقت کمک می کنند بلکه می توانند در هر شرایطی بدون مشکل استفاده شوند. چرخ های آن نیز به مانور بیشتر آن کمک می کند.

محتویات موجود در واگن برقی ممکن است از یک وضعیت پزشکی به وضعیت دیگر پزشکی متفاوت باشد.

اصولاً موارد زیر در واگن برقی اضطراری قرار می گیرد :

  • مانیتورهایی که ضربان قلب بیمار را اندازه گیری می کنند
  • دفیبریلاتورهایی که با ایجاد شوک الکتریکی به قفسه سینه بیمار برای بازگشت ضربان قلب استفاده می شوند.
  • داروهای پشتیبانی کننده مانند آتروپین ، آمیودارون ، لیدوکائین ، بی کربنات سدیم و دوپامین
  • داروهای لوله گذاری
  • تجهیزات کودک و غیره

در بیمارستانی که فردی در خارج از اتاق اورژانس دچار ایست قلبی یا هرگونه وضعیت اورژانسی دیگری می شود ، کدهای اینترکام ویژه ای برای چنین شرایطی وجود دارد. پس از به صدا درآمدن دستگاه مخابره داخل ساختمان ، کادر پزشکی به همراه ترالی اورژانسی خود را به وضعیت اضطراری می رسانند و وارد عمل می شوند.

ترالی اورژانس بیمارستان باید با دوام و در عین حال سبک وزن باشد تا برای حمل و نقل به وسیله یک نفر هم امکان پذیر باشد.

ترالی اورژانس باید از مواد با دوام بالا طراحی شود همچنین باید دارای قابلیت تنظیم ارتفاع باشد تا هر زمان که لازم باشد در خدمت موارد اضطراری باشد.

واگن برقی باید فضای کافی در قفسه های خود داشته باشد تا بتواند وسایلی مانند قفس سیلندر اکسیژن ، IV و سایر تجهیزات پزشکی را در خود جای دهد. ترالی های اورژانسی به طور منظم بررسی می شوند تا اتصالات خراب را تعویض یا تعمیر کنند.

در صورت وجود مشکل در هر یک از اتصالات روی ترالی ، باید سریعاً به کارکنان نگهداری گزارش شود.

واگن برقی از چندین کشو تشکیل شده است که هرکدام با دقت برچسب گذاری شده اند.

این برچسب ها به کارکنان کمک می کند تا بدانند کدام تجهیزات یا دارو در آن قرار دارد. در هر قفسه واگن برقی تجهیزات مختلفی وجود دارد.

به عنوان مثال یک قفسه مملو از لوازم پزشکی مانند دستکش و سرنگ است در حالیکه سایر داروها در کشو های دیگر است

کلمات مرتبط: خرید ترالی اورژانس فایبرگلاس، ترالی اورژانس به زبان ساده، قیمت ترالی اورژانس دست دوم، ترالی اورژانس ویرایش هفتم، رانیتیدین ترالی اورژانس، لیدوکائین ترالی اورژانس، جدیدترین ترالی اورژانس، لیست ترالی اورژانس مطب، دارو های ترالی اورژانس، راهنمای ترالی اورژانس، تجهیزات ترالی اورژانس، یادگیری ترالی اورژانس، تغییرات ترالی اورژانس، لوازم ترالی اورژانس، هزینه ترالی اورژانس، طبقات ترالی اورژانس، لیست ترالی اورژانس، ترالی اورژانس چیست، ترالی اورژانس قیمت، جزوه ترالی اورژانس، خرید ترالی اورژانس، قیمت ترالی اورژانس، شرکت ترالی اورژانس، شکل ترالی اورژانس، ترالی اورژانس مطب، عکس ترالی اورژانس، ترالی کد اورژانس، ترالی اورژانس

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Call Now Button