از زمانی که انسان ها بیماری های خاص راشناختند به این نتیجه نیز رسیدند که برای عدم سرایت بیماری به دیگران مسئله محافظت از بیمار را وارد مرحله ای کنند که تماس با اطرافیان تحت کنترل شدید قرار گیرد. یکی از بیماری های قدیم که در کودکان رایج بود و معمولا بچه ها را سه روز قرنطینه می کردند بیماری سرخک بود. البته بعضی وقت ها در قدیم بیماری که زیاد می شد حتی کار کنترل و قرنطینه به شهر ها نیز کشیده می شد. امروزه یکی از بیماری های ناشناخته و خطرناک قرن را می توان به بیماری کووید نوزده یا کرونا نام برد. در ادامه این مقاله هدف ما بررسی نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه می باشد.

با این توصیفات در کنار این موارد مهم اگر تمایل به خرید ترالی اورژانس، تخت برقی، تخت معاینه و تخت بیمارستانی دارید می توانید به وب سایت کی تی سلامت مراجعه کنید.

بیماری کرونا، درمان و شرایط آن

این  بیماری ناشناخته که امروزه برای خود جولان می دهد برای درمان آن راه هایی پیداشده. حتی واکسن آن نیز در جامعه توزیع می شود. اما هنوز این بیماری خطرات خود را دارد و بهتراست که  مسائل بسیاری در زمینه بهداشت رعایت گردد. بیمارانی که به این ویروس مبتلا می شوند به درمان و مراقبت خاص احتیا ج دارند. با این توضیحات کوتاه در مقاله پیش رو توضیحاتی در مورد بیماران کرونایی و مراقبت از این بیماران در منزل خواهیم داد. نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه اهمیت زیادی دارد.

تعریف بیماری کرونا

در تعریف کرونا می توان گفت که یک بیماری با منشأ ویروسی می باشد که به محض ورود ویروس به بدن، به ریه ها هجوم  می کند. ویروس آن ها را تحت تاثیر قرار داده و نهایتا تخریب می کند. این بیماری از راه های مختلف به افراد دیگر منتقل می شود. تماس دست ها یا از طریق هوا! به همین دلیل شستشوی مرتب دست ها با مواد شوینده و ضدعفونی کردن دست ها و سطوح باید در دستور کار قرار گیرد. نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه و در مراکز بهداشتی بسیار مهم است.

تعریف بیماری کرونا

نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه

چگونگی مراقبت از بیماران کرونایی در منزل بسیار مهم است. بهترین شیوه برای مراقبت از بیماران کرونایی در منزل استفاده از قرنطینه کامل می باشد. برای بیمار اتاقی خاص را در نظر بگیرید. بهتر است که این اتاق از نور کافی و از گردش هوای کافی برخوردار باشد. برای اینک ه قرنطینه کامل و بدون عیب و نقص باشد بهتر است کلیه لوازم مورد احتیاج جدا شده و بعد از هر بار مصرف به طور کامل ضدعفونی شود.

استفاده از دارو ها در روند نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه

معمولا بیماران کرونایی دز دارویی را به صورت سرم  دریافت می کنند. در صورت  تزریق سرم در منزل بهتر است کلیه لوازم مصرفی از قبیل سرم، سوزن وغیره در پاکت در بسته قرار داده شود. اگر این دز سرم در مراکز درمانی تزریق می شود بعد از ورود به منزل کلیه البسه و لوازم بیمار شسته و ضدعفونی شود. نکته مهم این که حتما لباس های بیمار در آفتاب به طور کامل خشک و در مرحله بعد اتو بخار شود.

نکات مهم برای مراقبت از بیمار کرونایی

بعد از استفاده بیمار از سرویس بهداشتی و حمام بهتر است این مکان ها توسط محلول ضد عفونی در کلیه سطوح ضدعفونی شود. اما از نظر دارو بهتر است کلیه دارو ها توسط پزشک تجویز و مصرف گردد. از تجویز خودسرانه دارو حتی مسکن ها پرهیز کنید.  مصرف زیاد مایعات و دم نوش ها کمک زیادی به بیمار می کند. بهتر است از دادن چای پررنگ و قهوه به بیمار جدا خودداری شود.

استفاده از سوپ، انواع آش ها و فرنی ترجیحا بدون شکر خیلی می تواند مفید باشد. در طول درمان و قرنطینه بهتر است مصرف  قند ها را تا حد زیادی پایین بیاورید. مصرف میوه های حاوی ویتامین c کمک زیادی به بهبود وضعیت بیمار می کنند.  حتما از بخور گرم برای مرطوب کردن هوای اتاق بیمار استفاده شود. این نکات در روند نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه اهمیت بسیار زیادی دارند و باعث می شود تا بیمار بتواند به سرعت بهبودی خود را به دست آورد.

اهمیت ماسک در خانه در روند نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه

زمانی که می خواهید در روند نحوه مراقبت از بیمار کرونایی در خانه کار هایی را صورت دهید، باید تمامی جوانب احتیاط را رعایت کنید تا بیماری به افراد دیگر سرایت نکند. لازم است تا در خانه از ماسک استفاده کنید. بهتر است حتی تا حد ممکن تمامی پنجره ها را باز بگذارید تا هوا به طور کامل در فضای خانه رد شود. این کار ها باعث بهبودی سریع تر بیمار و در عین حال عدم سرایت بیماری به افراد دیگر می شود.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

محصولات مرتبط

Instagram
Pinterest
YouTube
LinkedIn
فهرست
Call Now Button