تخت خواب مهم‌ترین وسیله برای استراحت و بهبود است. تخت هم در منزل و هم در بیمارستان برای بهبود بیمار اهمیت زیادی دارد. تخت‌های بیمارستانی بسیار پیشرفته‌تر و با امکانات تر هستند. در واقع تخت بیمارستانی یکی از وسایل اساسی در هر بیمارستان است که به منظور ارائه‌ی امکانات مناسب برای راحتی برای بیماران استفاده می‌شود. این تخت‌ها معمولاً از فلز ساخته شده‌اند و قابلیت تنظیم ارتفاع و نیز تغییر وضعیت بدن بیمار را دارا هستند. تنظیم ارتفاع تخت بر اساس نوع درمان و نیاز بیمار صورت می‌گیرد، به طوری که بیمار بتواند به آسانی و بدون استرس در تخت قرار بگیرد. همچنین، تغییر وضعیت بدن بیمار از جمله بالا و پایین آوردن سر تخت، تغییر زاویه درجه و تنظیم مختصات موقعیت تخت برای جلوگیری از زخم بستری و راحتی بیشتر بیمار صورت می‌گیرد.

با وجود این که تخت بیمارستانی اهمیت زیادی در بهبود بیمار دارد، اما در برخی موارد بیماران نیاز دارند که در منزل خود بستری شوند. برای مثال افراد مسن، افراد دارای معلولیت جسمی، افراد دارای بیماری‌های مزمن و افرادی با مصدومیت‌های جدی ممکن است ترجیح بدهند به جای ماندن طولانی مدت در بیمارستان در منزل بستری شوند. هم چنین آن‌ها ممکن است به مراقبت مادام العمر نیاز داشته باشند و از همین رو، نیاز به تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی دارند. در این مطلب ما به شما در خصوص تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی توضیح می‌دهیم.

گام اول؛ شناخت ساختار تخت بیمارستانی و تخت منزل

اولین گام در این آموزش، آشنایی با تخت منزل و بیمارستن است. افراد باید با قطعات مختلف تخت بیمارستانی خود آشنا شوند و بدانند چگونه آن را تنظیم کنند. تخت بیمارستانی قطعاتی دارد که تخت‌های منزل معمولاً ندارند. برخی از این قطعات شامل ریل‌ها، تسمه‌های بستری، پنل‌های کنترل و سیستم تنظیم ارتفاع هستند. آموزش صحیح تنظیم این قطعات روی تخت به افراد کمک می‌کند تا بتوانند به طور صحیح تخت منزل خود را به تخت بیمارستانی تبدیل کنند.

گام دوم؛ شناسایی وضعیت بدن دلخواه

هر بیمار متناسب با نوع مشکلات و نیازهایی که دارد، نیاز به تخت به خصوصی دارد. در واقع تنظیمات تخت باید با توجه به نیازهای بیمار انجام شود. ممکن است یک بیمار نیاز به شیب خاصی در تخت داشته باشد و یا نیاز داشته باشد سر او پایین‌تر یا بالاتر از بدن قرار بگیرد. در مورد این مسائل باید با پزشک مخصوص بیمار صحبت کنید و نظر ایشان را در خصوص وضعیت مناسب جویا شوید.

ممکن است شما از بیماری نگهداری کنید که مبتلا به برخی بیماری‌ها مثل آلزایمر باشد و یا خطر افتادن او در خواب و یا در حالت‌های بیماری از تخت وجود داشته باشد. در این صورت باید برای تخت از نرده‌ها و حفاظ‌هایی استفاده کنید که از بیمار مراقبت کنند. گاهی اوقات نیاز دارید که تخت بیمار شما قابلیت تنظیم ارتفاع را نیز داشته باشد. تمام این ملزومات و بایدهایی که در خصوص تخت نیاز به رعایت شدن دارند را لیست کنید تا کار راحت‌تری در ساخت تخت بیمارستانی داشته باشید. برای این که بتوانید در این خصوص درست‌تر تصمیم گیری کنید، برخی از انواع تخت بیمارستانی را برای شما شرح می‌دهیم.

تخت تک شکن

تخت بیمارستانی تک شکن به نوعی تخت می‌گویند که تنها در یک قسمت دارای قابلیت تغییر شیب است. این تخت‌ها معمولاً برای افرادی استفاده می‌شوند که آسیب‌های سطحی دیده اند و یا زمان کمی نیاز به استراحت دارند. در صورتی که دوره بهبودی و نقاهت بیمار شما اندک است می‌توانید از این تخت استفاده کنید.

تخت دو شکن

تخت دو شکن دارای دو اهرم است که قسمت بلاتنه و پایین تنه‌ی بیمار را در تخت جا به جا می‌کند و تغییر شیب می‌دهد. معمولاً افرادی از این نوع تخت استفاده می‌کنند که آسیبی که به آن‌ها وارد شده در قسمت پا است. این تخت‌ها نیز در دو نوع برقی و مکانیکی موجود هستند.

تخت سه شکن

تخت‌های سه شکن برای مراقبت از بیماران سالخورده و مسن و یا بیمارانی که توان تحرکی بسیار کمی دارند استفاده می‌شوند. معمولاً افراد با آسیب‌های زیاد که نیاز به زمان مراقبت طولانی دارند از تخت سه شکن استفاده می‌کنند. این تخت‌ها می‌توانند در قسمت سر بیمار، میان تنه و پا تنظیم شوند و به بیمار احساس راحتی بیشتری ببخشند.

گام سوم؛ تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی

بعد از این که نیازها و ویژگی‌های تخت بیمارستانی مدنظر خود را انتخاب کردید، می‌توانید نسبت به تبدیل تخت اقدام کنید. ممکن است شما خود دانش و تخصص لازم را برای تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی داشته باشید، اما در صورتی که تا کنون به کارهای این چنینی اقدام نکرده اید، بهتر است آن را به نجاری‌ها و مراکز تخصصی بسپارید.

خرید تخت بیمارستانی برای منزل

با این که زمانی که می‌خواهید از بیمار خود در منزل مراقبت کنید، نیاز به داشتن تخت بیمارستانی در منزل دارید، تنها راه شما تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی نیست. شما می‌توانید یک تخت بیمارستانی مختص به خود و بسیار مجهز از فروشگاه‌های لوازم و تجهیزات پزشکی خریداری کنید. یکی از بهترین فروشگاه‌ها که این تخت‌ها را به قیمت عالی و مناسب در اختیار شما قرار می‌دهد، فروشگاه کیان طب سلامت است. برای استعلام قیمت و ثبت سفارش کافی است از طریق راه‌های ارتباطی اعلام شده در سایت با کیان طب سلامت تماس بگیرید.

جمع بندی نکات تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی

در این مقاله در مورد آموزش تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی برای راحتی و بهبود بیماران در منزل صحبت کردیم. برخی بیماران نیاز دارند که در منزل خود بستری شوند و برای این منظور تخت مورد نیاز را باید تهیه کنند یا تخت منزل را به تخت بیمارستانی تبدیل کنند. تخت بیمارستانی قابلیت تنظیم ارتفاع و تغییر وضعیت بدن بیمار را دارد. برای تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی، باید سه گام مهم را پیمود. در مرحله اول اول باید با ساختار تخت بیمارستانی و تخت منزل آشنا شد و سپس بر اساس نیازهای بیمار وضعیت مناسب را تنظیم کرد. این نیازها باید با مشورت پزشک تعیین شود. سپس می‌توانید خودتان تغییرات لازم را در تخت ایجاد کنید و یا ان را به بیرون بسپارید. در صورت نیاز می‌توانید یک تخت بیمارستانی مناسب و مختص خود را از فروشگاه‌های تجهیزات پزشکی خریداری کنید.

شرکت کیان طب سلامت تولید کننده و سازنده انواع تجهیزات و تخت های زیبایی و بیمارستانی می باشد. محصولات تولیدی ما شامل: ترالی زیبایی، برای مطب زیبایی و ارایشگاه های پوست و مو ؛ صندلی آرایشگاهی، صندلی و تخت اکستنشن مژه (کاشت مژه و مو)، صندلی زیبایی، تخت بیمارستانی، تخت برقی، تخت معاینه، تخت معاینه زنان، تخت لگن دار، تخت سه شکن، تخت برانکارد، تخت ICU ، تخت ماساژ، تخت اورژانس، ترالی اورژانس، ترالی پانسمان، ترالی بیمارستانی، صندلی تابوره و دهها تجهیزات دیگر می باشد. شما می توانید با حداقل قیمت بازار این محصولات را بدون واسطه از ما خریداری نمایید. کافیست پس از بررسی و انتخاب محصول با شماره های 66978143-021 ، 66979086-021 ، 09123228374  تماس بگیرید. ما صمیمانه منتظر راهنمایی و مشاوره به شما هستیم.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

محصولات مرتبط

Instagram
Pinterest
YouTube
LinkedIn
فهرست
Call Now Button