بررسی آمار مبتلایان به کرونا و کمبود تجهیزات پزشکی

تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به تعداد مبتلایان بیماری کرونا نشان می‌دهد که اگر این روند ادامه پیدا کند در اکثر کشورهای دنیا با مشکل کمبود تخت بیمارستان مواجه خواهند شد. در حالت عادی کشورهای در حال توسعه با کمبود خدمات پزشکی روبه رو هستند با ورود این ویروس به این مناطق شرایط بحرانی به وجود خواهد آمد.

  1. صفحه نخست
  2. مجله سلامت
  3. کرونا
  4. بررسی آمار مبتلایان به کرونا و کمبود تجهیزات پزشکی
برچسب :
ویروس کرونا

افزایش مبتلایان به کرونا و کمبود تخت بیمارستانی در بیمارستان ها

تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به تعداد مبتلایان بیماری کرونا نشان می‌دهد که اگر این روند ادامه پیدا کند اکثر کشورهای دنیا با مشکل کمبود تخت بیمارستانی مواجه خواهند شد. در حالت عادی کشورهای در حال توسعه با کمبود خدمات پزشکی روبه رو هستند با ورود این ویروس به این مناطق شرایط بحرانی به وجود خواهد آمد.

علاوه بر این تحقیقات جدید دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که در صورت ادامه گسترش ویروس کرونا و در صورتی هیچ کاری برای کنترل بیماری و گسترش ظرفیت بیمارستان‌ها انجام نگیرد، علاوه بر کشورهای ضعیف از نظر خدمات پزشکی، دیگر کشورها مثل بسیاری از مناطق ایالات متحده با مشکل تخت بیمارستانی روبه‌رو خواهند شد.

در حال حاضر 40 درصد از بیمارستانی های کشورهای دنیا نمی‌توانند اتاق کافی را برای همه بیماران کرونایی اختصاص دهند. حتی اگر بتوانند تخت های بیمارستانی را که برای دیگر بیماران هستند را خالی کنند، باز امکان ایجاد فضای مناسب برای افراد بیمار کرونایی وجود ندارد. طبق امارهای کنونی حدود 40 درصد از بزرگ‌سالان در طول 12 ماه سال به ویروس کرونا آلوده می‌شوند، این آمار این تعداد مبتلا را میزان متوسطی اعلام می‌کنند.

این اعداد پیش‌بینی دقیق نیستند؛ و ممکن است این اعداد بیشتر یا کمتر باشد و بستگی به نوع کنترل و سختگیری دولت‌ها در مواجه با ویروس کرونا دارد. بی شک اگر فاصله گذاری اجتماعی و مشارکت مردم در طرح‌های پیشگیری به طور کامل انجام گیرد تعداد مبتلایان نیز روند نزولی پیدا خواهد کرد. همچنین روند مبتلایان در فصول مختلف ممکن است متفاوت باشد.

به عنوان مثال در فصول گرم محتمل است تعداد این بیماران کمتر باشد ولی در ابتدایی فصل سرد و هم‌زمان با ورود بیماری آنفولانزا می‌تواند فشار بیشتری به بیمارستان‌ها خواهد آمد. هرچند در بیشتر کشورها بیمارانی که از نظر جسمی و شرایط بدنی در وضعیت بهتری قرار دارند را به خانه‌های خود می‌فرستند ولی با این حال افراد مسن و کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند باید در بیمارستان بستری شوند و از تجهیزات پزشکی بهره‌مند شوند.

البته در صورت افزایش هرچه بیشتر همه‌گیری به احتمال زیاد در خیلی از مناطق جهان از راهبردهای دیگری مثل احداث بیمارستان‌های صحرایی استفاده می‌کنند که در شرایط بحرانی می‌تواند مؤثر باشد.

کمبود تخت بیمارستانی
افزایش مبتلایان به ویروس کرونا و کمبود تخت بیمارستانی

تجهیزات پزشکی و میزان ابتلا به ویروس کرونا

بی شک وجود تجهیزات پزشکی با تعداد مبتلایان و میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری ویروس کرونا رابطه مستقیم دارد.

برای نمونه در کشورهای اروپایی به ازایی هر یک هزار نفر چیزی در حدود 7-8 تخت بیمارستانی را برای بیماران کرونایی اختصاص دادند. همین امر باعث شده است که تعداد مرگ‌ومیر و میزان شیوع در این کشورها به ویژه کشور آلمان بسیار پایین‌تر از مابقی نقاط باشد. همچنین وجود تجهیزات بیمارستانی مانند کیت‌های آزمایشگاهی که سرعت پاسخگویی آن‌ها بالا باشد باعث خواهد شد بیماران سریع‌تر شناسایی شوند و زنجیره انتقال نیز قطع شود. موفقیت کره جنوبی در کنترل این بیماری از طریق تست‌های گسترده گواهی بر اثبات این ادعا می‌باشد.

علاوه بر این موارد با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کووید-19 میزان مصرف و استفاده از تجهیزات مرتبط با این بیماری نیز بالا خواهد رفت چرا که بهترین راه‌حل برای کنترل این ویروس در دسترس بودن تجهیزات پزشکی برای کادر درمان و افراد عادی و مردم می‌باشد.

از مهم‌ترین تجهیزات پزشکی کرونایی که برای محافظت افراد از بیماری کرونا ضروری است تجهیزات محافظ شخصی ppe است. پزشکان و کارمندان بهداشتی که بیماران مبتلا به عفونت کرونا ویروس COVID- 19 را درمان می‌کنند، در معرض خطر ابتلا به این عفونت هستند. کارکنان بهداشت و درمان از تجهیزات محافظ شخصی (PPE) برای محافظت از قطرات سرفه، عطسه و مایعات بدن بیماران آلوده و سطوح آلوده که ممکن است آن‌ها را آلوده کند، استفاده می‌کنند.

PPE ممکن است شامل پیش‌بند، لباس راحتی یا روپوش (لباس یک‌تکه)، دستکش لاتکس، ماسک و تجهیزات تنفسی (دستگاه تنفس) و عینک باشد. PPE باید به درستی در صورت و سایر نقاط که ممکن است بدن با ویروس در تماس باشد، قرار داده شود. پوشیدن این تجهیزات ممکن است ناراحت کننده باشد و کارکنان بهداشت و درمان ممکن است هنگام خارج کردن آن، خود را آلوده کنند. در ابتدای همه‌گیری بیماری کرونا اکثر بیمارستان‌ها یا مشکل تهیه این تجهیزات روبه‌رو شدند ولی به مرور زمان و اضافه شدن تولیدکنندگان جدید این کمبود جبران شد.

ویروس کرونا
افزایش مبتلایان به ویروس کرونا و کمبود تجهیزات پزشکی
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

محصولات مرتبط

Instagram
Pinterest
YouTube
LinkedIn
فهرست
Call Now Button