کرونا کلمه ای که امروزه زیاد شنیده می شود و تا حد زیادی هراس انگیز شده است. به گونه ای که مردم را در خانه محبوس کرده است. این بیماری به صورت تصاعدی مردم را مبتلا می کند. بعضی را به کام مرگ می کشاند. چون هنوز برای این بیماری دارویی کشف نشده.  بهترین راه برای عدم ابتلا به این بیماری پیشگیری از این بیماری است که با رعایت چند نکته امکان پذیر می باشد. در عین حال برای کسب اطلاعات دقیق در ارتباط با ترالی اورژانس، تخت بیمارستان، تخت برقی و تخت معاینه می توانید به وب سایت کی تی سلامت مراجعه کنید. در ادامه به بررسی بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا می پردازیم.

پیشگیری از کرونا با رعایت چند نکته

برای این که بتوانید از کرونا پیشگیری کنید رعایت موارد زیر ضروری است:

  • دست ها را مرتب با آب و صابون بشوئید.
  • به صورت مداوم دست ها را با ژل ضدعفونی کننده الکل دار ضدعفونی کنید.
  • به هنگام عطسه جلوی بینی ودهان خود را بگیرید.
  • دستمال مصرف شده را داخل سطل بیاندازید.
  • اقدامات دیگری که بستگی به شرایط و محل آن دارد.

غذاهای مناسب دوران کرونا

رابطه مستقیمی بین نوع تغذیه وسیستم ایمنی بدن وجود دارد. سیستم ایمنی مجموعه ای از سلول و اجزایی است که از بدن در برابر بیماری ها حفاطت می کند. تغذیه سالم می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ما در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت کند. مواد معدنی و ویتامین هایی مانند ویتامین  c.d ، زینک و سلنیوم باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می شود. این عقیده وجود دارد که ویتامین cباعث افزایش گلبولهای سفید بدن شده. در نتیجه تقویت سیستم ایمنی بدن افزایش پیدا می کند. بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا اهمیت زیادی دارند.

وبتانین c در میوه هایی مانند گریپ فروت، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی و کیوی به وفور یافت می شود. استفاده از سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، آویشن و جعفری خیلی به این امر کمک می کند.

نکته مهم دیگر در مورد مصرف کربو هیدرات(قند) باید اصل تعادل رعایت شود. چرا که دریافت کم یا زیاد آن باعث اختلال در سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

با توجه به مقدمه گفته شده بهتراست منو غذاهای مورد نیاز بیماران کرونایی را بررسی کنیم. غذاهای مناسب دوران کرونا بر اساس دریافت غذاهای کم چرب یا فاقد چربی و جذب بیشتر ویتامین هایی که برای سیستم دفاعی بدن لازم است ارائه می شود. مرحله آخر به تعادل رساندن کربوهیدرات (قند) می باشد.

بهترین منو در وعده غذایی روزانه

غذاهای مناسب دوران کرونا در وعده غذایی روزانه را در ادامه بیان می کنیم.

صبحانه

  • در صبحانه بهتر است که عسل و کشمش را جایگزین قند کنید.
  • استفاده از مواد غذایی مانند پنیر، مربا، عسل و حلوا شکری به صورت بسته های تک نفره استفاده شود.
  • استفاده از پنیرهای خامه ای یا پرچرب به دلیل وجود چربی بالا توصیه نمی شود.
  • بهتر است از نان های سبوس دار استفاده شود.
  • استفاده از تخم مرغ آب پز که خوب پخته شده باشد توصیه می شود.

بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا ویژه تمام وعده ها

  • درمورد لبنیات حتما از نوع کم چرب و پروبیوتیک استفاده شود.
  • استفاده از غذاهای گرم حداقل سه بار در هفته توصیه می شود.
  • غذاهایی مانند عدسی، سوپ و آش.

البته این نوع غذاها بایستی در منزل تهیه و کم نمک باشد. درمورد بیمارانی که رژیم مایعات را در کنار تغذیه دارند. خوردن مایعات صاف و به عنوان میان وعده ضروری می باشد. مایعاتی مانند آب گوشت صاف شده، فرنی، انواع آب میوه ها و شیر. البته مصرف و اندازه آن حتما بایستی با مشورت پزشک معالج باشد. غذاهای نرم مانند شیر برنج، حلیم،  پوره سیب زمینی، تخم مرغ آب پز و پره سبزیجات و شله زرد نیز باید استفاده شود. استفاده از نان سبوس دار در هروعده غذایی نیز توصیه می گردد. اما بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا تنها همین ها نیستند.

ناهار و شام با لیست بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا

سوپ صاف شده یا آب گوشت بدون چربی، آب میوه های طبیعی بدون اضافه کردن شکر و ژله هایی که ترش نباشند به عنوان مایعات صاف در منوی ناهار وشام وجود داشته باشد.

مایعات کامل

سوپ پر پروتیین، ماست پروبیوتیک، سوپ سبزیجات و مرغ و روغن زیتون به عنوان مایعات کامل در منوی ظهر حتما وجود داشته باشد.

غذاهای نرم

کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، پوره سیب زمینی، آب گوشت یا آب مرغ کم چربی و نان تست دور گیری شده و خوراک عدسی با گوشت مرغ چرخ شده از غذاهای نرمی است که باید جزء منوی نهار و شام استفاده شود.

نکات نهایی و مهم بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا

به عنوان نکات نهایی در زمینه بهترین مواد غذایی برای دوران کرونا، موارد زیر مهم هستند:

  • در کنار تعذیه حذف دور چین های خام و استفاده از غذاهای پخته شده شامل لبو ، کدو حلوایی، هویج، بروکلی، گل کلم، فلفل دلمه ای، گوجه، اسفناج و شلغم بسیار مفید می باشد. استفاده از نارنج، لیمو و زیتون در کنار غذا با اطمینان از نحوه شستشو می تواند مفید باشد.
  • بهتراست غذاهایی مانند کوبیده گوشت و شنسل به دلیل اینکه امکان دارد وسط آن ها پخته نشده باشد، مصرف نشود. البته جوجه کباب در قطعات ریز و اطمینان از پخت کامل اشکالی ندارد.
  • استفاده از دو الی سه وعده ماهی در طول هفته البته به صورت بخار پز در کنار سبزیجات بلا مانع می باشد.
  • تهیه سوپ های مقوی مانند سوپ کدو حلوایی سوم شیر و جو خوراک لوبیا با قارچ در کنار وعده های غذایی به عنوان مکمل بسیار مفید می باشد.
  • اضافه کردن سبوس های بسته بندی شده به سوپ، آش و کوکو و کتلت.
  • حذف غذاهای سرد مانند الویه و انواع کالباس از وعده غذایی.

در عین حال برای کسب اطلاعات دقیق در ارتباط با ترالی اورژانس، تخت بیمارستان، تخت برقی و تخت معاینه می توانید به وب سایت کی تی سلامت مراجعه کنید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

محصولات مرتبط

Instagram
Pinterest
YouTube
LinkedIn
فهرست
Call Now Button